Διαμαντής Κουτσανδρέας

Επικοινωνία

• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό

Ο Διαμαντής Κουτσανδρέας είναι ερευνητικός συνεργάτης και υποψήφιος διδάκτωρ στη Μονάδα Προβλέψεων και Στρατηγικής και στο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ) και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα στο ΕΜΠ.  Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντάσσονται η πρόβλεψη χρονοσειρών, η οικονομική και ενεργειακή μοντελοποίηση (υπολογιστική μοντελοποίηση γενικής ισορροπίας), ο προγραμματισμός, η πολυκριτήρια ανάλυση αποφάσεων, η μηχανική μάθηση και η χρηματοδότηση επενδύσεων ενεργειακής αποδοτικότητας. Διαθέτει περισσότερα από δύο χρόνια εμπειρίας στους τομείς της λογιστικής, της ελεγκτικής των επιχειρήσεων και της παροχής συμβουλευτικών  υπηρεσιών πληροφορικής.

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.